Grupul a anunțat că se așteaptă ca actualizarea să fie lansată până la jumătatea lunii mai

"Nu a existat niciun efect semnificativ asupra demenței cu toate cauzele, dar am văzut câteva semnale interesante în direcția unui efect potențial la pacienții aderenți și la cei cu hipertensiune netratată, care ar putea fi folosit pentru a ghida dezvoltarea viitoarelor studii pentru prevenirea demenței," el a spus. "Și sugerează un efect asupra demenței non-Alzheimer, dar trebuie să interpretăm acest lucru cu grijă."

Maria Carrillo, dr., Șef șef al Asociației Alzheimer, a declarat că, în ciuda faptului că studiul a fost negativ cu privire la rezultatul său primar, rezultatele sale suplimentare "sugerează încă o dată beneficiile – pentru cap și inimă – ale evaluării, tratamentului și gestionării factorilor de risc pentru sănătatea inimii pe măsură ce îmbătrânim."

Ultima actualizare 03 august 2016

Dezvăluiri

Studiul a fost susținut de Ministerul Sănătății din Olanda.

Richard nu a dezvăluit nicio relație financiară cu industria.

Sursa primara

Conferința internațională a Asociației Alzheimer

Referință sursă: Richard E, la al "Prevenirea demenței prin îngrijire vasculară intensivă: un studiu controlat randomizat în grup" AAIC 2016; Rezumat O4-05.01.

Un trib bolivian de vânători-culegători are cele mai scârțâite artere din lume, dar rate mari de alte boli, cum ar fi tuberculoza, relatează STAT News. Lanceta are mai multe detalii.

Monitorizarea cardiacă cu dispozitivul CardioMEMS a redus spitalizările cu insuficiență cardiacă cu 45% și a redus costurile legate de insuficiența cardiacă peste 1 an în lumea reală, potrivit unui studiu al Medicare susținut în Jurnalul Colegiului American de Cardiologie.

Institutul pentru Revizuirea Clinică și Economică analizează rentabilitatea inhibitorilor PCSK9 după studiul rezultatelor cardiovasculare FOURIER raportat la ședința Colegiului American de Cardiologie (ACC) din Washington, DC. -Mai.

Spitalizările pentru insuficiență cardiacă, precum și mortalitatea pentru toate cauzele, au fost reduse cu medicamentele împotriva diabetului în clasa inhibitorilor SGLT-2 – dapagliflozin (Farxiga), canagliflozin (Invokana), empagliflozin (Jardiance) – comparativ cu alte medicamente pentru diabet în BC -Studiu REAL raportat la ACC. (Rețeaua piețelor gestionate de AJMC.com)

Pacienții cu insuficiență cardiacă diabetică tratați cu sacubitril / valsartan (Entresto) au avut un control glicemic mai bun decât cei cu enalapril (Vasotec), conform unui studiu din PARADIGM-HF raportat la ACC și în Lancet Diabetes & Endocrinologie.

Protocoalele de bune practici pentru pompa cardiacă Impella au fost, de asemenea, prezentate la ședință, a declarat producătorul Abiomed.

Delirul afectează mai mult de jumătate dintre pacienții cardiaci acuti vârstnici și este asociat cu un risc crescut de cinci ori mai mare de a muri, potrivit unui studiu publicat în European Heart Journal: Acute Cardiovascular Care.

Institutul Național pentru Excelență în Sănătate și Îngrijire din Marea Britanie a aprobat utilizarea defibrilatoarelor de terapie de resincronizare cardiacă cu bateriile EnduraLife de mai lungă durată ale Boston Scientific, ca o modalitate de reducere a înlocuirilor dispozitivelor în caz de insuficiență cardiacă.

Stentul cu polimer bioabsorbabil Synergy care eluează medicamente a avut "constant scăzut" tromboza stentului timp de 3 ani, au raportat cercetătorii la ACC.

Potrivit unui studiu realizat în JAMA Cardiology, diferitele orientări ale organizațiilor privind tratamentul statinelor ar putea face o mare diferență în tratamentul afro-americanilor. (Știri HealthDay prin Bloomington Pantagraph)

Asociația Cardiologilor Negri a lansat recomandări privind îmbunătățirea accesului la asistență medicală pentru minorități și alte populații cu risc ridicat.

American Heart Association își deschide platforma de medicină de precizie pentru partajarea seturilor de date cardiovasculare bazate pe cloud. (Informatică medicală)

Ultima actualizare 21 martie 2017

O pastilă care combină patru medicamente antihipertensive și de scădere a colesterolului a scăzut tensiunea arterială și colesterolul la pacienții defavorizați din SUA, cercetătorii au descoperit din experiența unui centru de sănătate pentru plasele de siguranță.

O polipilă conținând 10 mg atorvastatină (Lipitor), 2,5 mg amlodipină (Norvasc), 25 mg losartan (Cozaar) și 12,5 mg hidroclorotiazidă a redus tensiunea arterială sistolică cu 9 mm Hg (față de 2 mm Hg cu placebo, P = 0,003) și LDL colesterol cu ​​15 mg / dL (față de 4 mg / dL, P

"Reducerile observate ale tensiunii arteriale sistolice și ale nivelului colesterolului LDL au fost semnificative statistic și clinic. Pe baza meta-analizelor studiilor cu rezultate cardiovasculare în prevenția primară, estimăm că astfel de modificări, dacă sunt susținute, ar duce la o reducere de aproximativ 25% a incidenței evenimentelor cardiovasculare," au scris anchetatorii în New England Journal of Medicine.

Participanții la studiu au fost 303 de pacienți la Franklin Primary Health Center din Mobile, Alabama, un centru de sănătate comunitar calificat federal. În special, acesta era un grup care avea 96% negru și din care trei sferturi trăiau cu venituri anuale sub 15.000 de dolari, a raportat grupul lui Wang.

"Provocările în implementarea prevenirii bolilor cardiovasculare care se datorează lipsei de venit, subasigurării și vizitelor multiple pentru testare și ajustarea dozei de medicamente pot fi deosebit de problematice la populațiile cu statut socioeconomic scăzut. Astfel, simplitatea și costul redus al regimului de polipilule fac această abordare atractivă atunci când astfel de suganorm medicament pret bariere sunt comune."

Aderența la polipilulă la 12 luni a fost estimată la 86% din numărul de pilule.

Nu s-au produs evenimente adverse grave considerate a fi legate de proces. Grupul cu polipilule a avut o incidență de 1% a mialgiei și încă o incidență de 1% a hipotensiunii sau a senzației de amețeală; nu a fost observată nicio funcție hepatică anormală la testare.

"Polipilurile nu sunt disponibile pe scară largă în SUA, dar ar putea fi foarte utile ca abordare pentru prevenirea unui prim atac de cord sau accident vascular cerebral. Este important să rețineți că polipilulele utilizează doze mici de medicamente și, prin urmare, au puține efecte secundare. Acest lucru ar trebui să le sporească tolerabilitatea și aderența," a comentat Paul Muntner, MD, de la Universitatea Alabama din Birmingham, care nu a fost implicat în studiu.

Pacienții au fost înrolați cu un risc cardiovascular mediu estimat la 10 ani de 12,7%, dar fără antecedente de boli cardiovasculare. Criteriile de includere au inclus tensiunea arterială sistolică >120 mm Hg pe cel mult două medicamente antihipertensive, LDL colesterol 2 și niveluri normale de potasiu.

După randomizarea la polipilula o dată pe zi sau îngrijirea obișnuită, cele două brațe au avut caracteristici de bază similare.

Cohorta finală a avut tensiunea arterială inițială în medie de 140/83 mm Hg și un LDL de 113 mg / dL. Vârsta medie a fost de 56 de ani, iar femeile au reprezentat 60% din grup. IMC mediu a fost >30, au remarcat Wang și colegii săi.

Polipilulele costă anchetatorilor 26 USD pe lună de persoană.

"Participanții la grupul cu polipilule nu au fost taxați pentru medicația din studiu, ceea ce a introdus posibilitatea ca costul redus al medicamentului să contribuie la rezultate," Grupul lui Wang a remarcat.

"Cu toate acestea, site-ul nostru de testare a avut un program de farmacie 340B care a furnizat medicamente gratuit sau aproape gratuit tuturor pacienților neasigurați. Singura cheltuială ar fi fost o coplată de 3 USD sau mai puțin pentru o aprovizionare de 90 de zile de medicamente. Astfel, costul medicamentelor nu a fost probabil o barieră substanțială în grupul de îngrijire obișnuită."

Cu toate acestea, autorii au recunoscut alte limitări ale studiului, inclusiv designul său deschis și natura centrului unic.

"Recunoaștem că o abordare „unică pentru toți” a prevenirii bolilor cardiovasculare contravine tendințelor actuale în medicina de precizie … Deși abordarea de precizie are virtuți clare, o abordare mai largă poate aduce beneficii pacienților care se confruntă cu bariere în calea accesului la toate avantajele preciziei. medicament," Wang și colegii au menținut.

Nicole Lou este reporter pentru MedPage Today, unde acoperă știri despre cardiologie și alte evoluții în medicină. Urma

Dezvăluiri

Studiul a fost finanțat de Asociația Americană a Inimii, Rețeaua de Cercetare pentru Prevenirea Strategică și NIH.

Wang a dezvăluit o relație relevantă cu Novartis.

Muntner a dezvăluit sprijinul lui Amgen.

Sursa primara

New England Journal of Medicine

Referință sursă: Muñoz D și colab "Polipilula pentru prevenirea bolilor cardiovasculare la o populație slab deservită" N Engl J Med 2019; DOI: 10.1056 / NEJMoa1815359.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

De ce să nu rambursăm reabilitarea cardiacă pentru a preveni, mai degrabă decât a trata doar, bolile? Aceasta este o întrebare pusă în acest interviu video exclusiv cu Kim A. Williams Sr., MD, de la Rush University Medical Center din Chicago și imediat președinte al Colegiului American de Cardiologie.

Următoarea este o transcriere a remarcilor sale:

Am avut o istorie îndelungată știind că există o mare diferență dacă un pacient suferă reabilitare cardiacă [în] capacitatea sa de a se simți încrezător și confortabil făcând exerciții. Îmbunătățește nu doar capacitatea lor fizică, ci și capacitatea mintii lor de a ieși și de a fi într-un mod disciplinat pe o bază foarte frecventă, sperăm zilnic, nu doar de trei ori pe săptămână pe care le învață în reabilitarea cardiacă, dar începând să facă asta în exerciții între sesiuni și apoi, în cele din urmă, ajungând la punctul în care fac acest lucru ca parte a vieții lor. Fac asta în mod regulat. Este ceva pe care ei nu îl omit. Ei își dau seama la un moment dat – dimineața, seara, în timpul zilei – unde vor ieși și vor face cel puțin 30 de minute de exercițiu în exerciții dinamice.

Adevăratele probleme pe care le-am avut întotdeauna cu el sunt: ​​Numărul unu, de ce l-am combina cu tratamentul bolii în loc de prevenirea bolii? De ce nu deschidem reabilitarea cardiacă pentru oricine nu este apt și ar putea fi apt, știind că vom îmbunătăți totul, de la sensibilitatea la glucoză până la tensiunea arterială la colesterol? De ce să nu atragi pe toată lumea într-un program de exerciții și să economisești banii în avans?

Bine, dar dacă o vom face după aceea, dacă vom aștepta până când cineva are un eveniment și îl supraviețuiește, sperăm, pentru a-l introduce într-un program de reabilitare cardiacă, să extindem diagnosticul – nu doar inima insuficiență și infarct miocardic, dar au acoperire pentru orice fel de boală în care există literatură care arată că exercițiile fizice pot ajuta. Acum, include hipertensiune sistemică și colesterol ridicat.